Wednesday, October 19

Practical Life


lega lah sikit bila dapat tau lect tak dapat datang untuk melawat aq yang tengah praktikal ni..
praktikal sungguh!! huh.. giler dibuatnya.
setiap hari kerjenye blog walking.. yahoomail.. dengar lagu
dannn..sudah tentu mengular yer dak?
setakat ni mc every month memang wajib
laporan harian macam longkang..kejap tulis kejap tidak, pasal xtau nk tulis ape, keje pon xbanyak
40% laporan latihan industri yang otw siap. haha otw pun bole sesat kelain.
memang jawab die cuti 2minggu sebelum masuk next sem aq xleh jadi kaki rayau la.
berkurung duk kat umah menghabiskan masa dengan mengadap laptop, ini makan die. aduiii 
moral of the story.. jangan melengah-lengahkan sesuatu perkara, yes that true fadilah!!

p/s; mintak-mintak lah benda ni leh sattel dengan cepatnya, aq xnak kene tinggal pegi bangkok nanti. huaaa..


1 comment:

eylla lee sungmin said...

yunk!~ k0 l.i mna ? prt bntaq ey?-dylla