Tuesday, October 25

Bosan Pun Ade Cara

kali ni aku nak post kan entry pasal gelagat haiwan ni, ini lah cara aku menghilangkan bosan, 
selain daripada tengok gelagat budak-budak, comel hape kalo tengok gelagat haiwan ni pulak. 
sekali tengok memang lawak dan comel siap ade dialog lagi..ntah pape je kn.hahaha. 
Enjoy it 
:)


eh camano ni ha den nak melantak, ekau tengok apo?

 wassup bro, gua nak lepak dulu.


malu den gambor den masuk blog ni ha, retis den.

 senyum tak perlu kata apa-apa.

 sorry babe malam ni gua tak bole lepak gan uolzz la, my mom kurung i.

 aduhh..malunyo den terjatuh pulak, mano nak tarok muka i ha.

lihat rambutku cantik kan.. kau ade?

let's party begin, i like to move it.

lu langsi la semalam lu skodeng cikaro tak ajak gua.

sayang u janji tanak tinggalkan i kan. i love u, meoww..

p/s: kehilang kucing kesayangan ku yg bernama choki..merayau ikut betina la tu 

6 comments:

AZLINA HAPIP ! said...

sweet sgt..hehehehe

Miss Eiza said...

super cooooool lah pic nie...

IFA Athirah said...

fuyoo.kuda rmbut kerinting.

yanieyeap said...

aduhai..sakit perut aku!:p

Kakzakie said...

Melayan gambar macam ini buat lupa seketika masalah yg melanda. Suka:)

yanieyeap said...

betul3x..timekasih bg idea nie..singgah blog aku ak jap.. hihi :p