Thursday, November 17

Seni Bayang-Bayang Daripada Sampah

Asslamualaikum...

hai korang sume (,") nak tanye ni, korang penah tak buat bayang-bayang bentuk haiwan, 
ala yang gaya tangan tu pastu korang suluh kat lampu then terhasilkan imej tu,
 macam burung ke, rama-rama ke..mesti korang penah buatkan.
Tapi kali ni aku nak kongsikan dengan korang something yang mesti korang tak penah tengok punye, wa caya lah!! haha.. cube korang tengok seni bayang-bayang kat bawah ni,
kreatif betul la dorang..sampai aku pun tak terfikir camne dorang boleh buat sume ni..
 Yang menariknya mereka menghasilkan bayang-bayang ni dengan hanya menggunakan serpihan-serpihan sampah. Sampah? Dasyat kan, aku yakin mesti korang jakun tengok bende ni, same la macam aku.hahaha 

tengok ni >>


ni lagi >>


dan ni >>

lagi >>


yang ni pulak >>


dan >>
hah, dah abis lah.. ternganga korang tengok. haha.. amazing rite? 

lala berbisik : aku mampu buat gaya burung je wea :D

8 comments:

Miss Hidy said...

aahla..unik gila...=)

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

hahaha....pandai dorang buat macam tu ye!...upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini :)

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

www.cayob.com

RenDarkFire said...

wahh.. tak pernah terpk pon nk buat bentuk bayang2 dari benda2 nie.. harapkan tangn jewk.. haha.. kreatif!

sYiRa LoKMaN said...

best nyee!

Eiqa Lyka said...

woah ! unik..Eiqa pun sama..reti wat burung je..haha ^^

Analala said...

@Miss Hidy : yup unik sangat tu smpai post kat blog ni..haha

@C'Ayob : salam perkenalan juga dr saya..thanks yer sudi follow blog ni.
da follow skali.

@RenDArkFire : teruja sangat kan.haha

@sYiRa LokMan : best2!

ejulz said...

gmbr last cam x sama je ngan byg2..

syakey said...

kreatipppp