Tuesday, November 22

Cayalah Harimau Malaya

ASSALAMMUALAIKUM...

hye semua, amboi senyum jer nampak..huhu sape tak bangga kan MALAYSIA muncul juara bola sepak dalam SUKAN SEA 2011 semalam, wahhh suke betul aku.. mesti ramai yang update blog pasal mende ni kan, aku pun turut tidak ketinggalan..yela nak kongsikan kegembiraan bersama rakyat M'sia. ceehh, bangga..terharu..wow tak dapat nk diungkapkan dengan kata-kata. hehe semalam tengok game kat rumah jer, lepas pasukan m'sia menjaringkan bola pada separuh masa yg pertama memang bergegar taman aku dengan sorokkan team m'sia dekat kedai depan umah aku tu..seronok sangat sampai aku pun menitiskan air mata..weh menangis sebab gembira punya pasal.huhu sampai lah akhir kemuncak aku tengok dengan adeq n abah aku. tak sangka aku berjiwa bola jugak kan.haha tetibe kerana m'sia punya pasal. tapikan harini tak de cuti umum ke? hehe sesuka hati jer. tu pun kalau aku jadi PM lah. hahaha(hokmulah!) 

Selamanya..selamanya.. selamanya Harimau Malaya, aummmmmmmm..

nah amik kau Garu Dadaku!!

Tahniah kepada pasukan Harimau Muda..





" PENTAS AKHIR DENGAN PENALTI,

HARAPKAN AWANG IMPORT TAK MENJADI,
SANG GARUDA TAK BOLEH TERBANG LAGI,
DI BAHAM HARIMAU SEPARUH MATI...

... GELORA BUNG KARNO MENJADI SAKSI,
HEBATNYA FAHMI PERTAHAN GAWANG SENDIRI,
BERGAYA SUNGGUH BADROL SUDAHKAN PENALTI,
BUAT H.A.R.I.M.A.U M.A.L.A.Y.A MENGAUM LAGI... "

terima kasih sebab sudi baca, like kalau suka

1 comment:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

syukur malaysia menang.sakit jantung jugaklah tgk perlawanan haritu.hehe~