Sunday, September 11

Mempraktikan Semula

tak salah kalo kte mempraktikan ape yg kte blajar salame bukan? sebagai pelajar haruslah..cewahh. ni aq nk cita sikit..hahaha. time sem 2 lepas kat poli aq ade blajar subject multimedia oleh en...urmmm..(lupe r name lect tu,haha. jht!) baiklah lupe kn!! bukannye korang kenal pon kn.. subject ni memang menjadi subject favourite aq tp lect die not myfavourite r,heheh tu pasal la aq lupe name die. senang cite aq suke sbb subject ni xberat n senang r nk score (A+ tuu) :)) sbb lect die baik n murah hati nk bg pelajar die cemerlang..(amek ht balek :P) subject multimedia menggunakan micromedia director (mcm pengarah cerita) tu yg bestnye..
habiss.. ceritanye begini.. (haha bru nk start la kwn)
time aq bosan duduk kat umh dengan menghadap laptop berjam-jam lamenye, terlantas difikiran 1 idea yg dapat menghilangkan kebosanan yg tahap maximum ni.. hahaha (ayat tu kalau bole jgn nk mcm drama ptg-ptg bole tak!)

TERHASIL LAH >>>>>

video
-Video Untuk Awak Yang Teristemewa-

video yg simple tp memberi maksud yg tersirat (cewahh)
laju kn.. haha sory la xbrape nk expert sangat dlm bab setting time ni. huhu..
layannn tau :))

No comments: